Welkom op onze website.

TREKTOCHTEN IN DE MEUSE

De uitgestrekte bossen en de vele onverharde bospaden en landwegen bieden talloze mogelijkheden om op ongestoorde wijze de vele, veelal glooiende, landschappen van 'la Meuse' te ontdekken en te verkennen.

Het gemiddelde van 20 à 35 km/dag biedt de mogelijkheid verschillende landschappen op één dag te doorkruisen, zonder te hoeven haasten. De paarden zijn gewend om met elkaar te zijn en buiten te rijden, en vinden het best om tussen de middag een aantal uren aan de lijn of in een geïmproviseerd weitje te staan, terwijl de ruiters van hun picknick bij het kampvuur en een kleine siësta genieten.

Tijdens de meerdaagse tochten zullen we 's avonds, afhankelijk van de gekozen tocht, aan een tafel in een hotel of met het bord op de knieën eten; het zal er niet minder om smaken! Na wat nakletsen, nog een sappie, wijntje of biertje en een laatste rondje langs het geïmproviseerde weitje met de paarden kruipen we of in een hotelbedje of in de slaapzak in tent of stro. (Een douche en toiletten zijn altijd wel aanwezig). Voldaan van de opgedane ervaringen, moe van de inspanning en de frisse buitenlucht van de voorbije dag en met een glimlach om de mond bij de gedachte aan 'de nostalgische gedachten van die oudjes toen we door dat dorpje reden' zal het zandmannetje geen overuren hoeven te maken.

  • Laatste wijziging op vrijdag 01 juli 2022.

Zoeken

Taalkeuze